یک کیک مقوی
این کیک رو دیشب برای اولین بار پختم.
درسته که توی ماه رمضان بساط شکلات بازی و کیک و ژله یه مقدارکی تعطیل میشه. و سعی میکنیم مواد مغذی و مقوی درست کنیم. و البته مازاد وقتمون هم صرف کارهائی غیر از پخت و پز بشه! (مثلا قرآن خوندن که تاکید فراوان شده بهش. )
اما این کیک بی اندازه مغذی و مقویه. به دلیل داشتن ارده و شیره انگور؛ و صد البته به دلیل نداشتن شکررررررررررررر!
من از روغن کنجد استفاده کردم. اگه تخم مرغ رسمی یا به قول اصفهانیا بومی در اختیار دارین که چه بهتر.
از گردو ؛ کنجد؛ کشمش هم میتونین برای داخلش استفاده کنین. که به نظر من لازم نبود.
حتما درستش کنین... حتما.
مواد لازم:
آرد 2 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
شیره انگور 1 پیمانه
ارده نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
کره 2 قاشق سوپ خوری(نرم شده)
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
بکینگ پودر 1 ق چ
طرز تهیه:
تخم مرغ ها رو کمی بزنین بعد وانیل رو اضافه کنین و اینقدر بزنین تا حجم مواد دو برابر بشه.
روغن و کره رو اضافه کنین دوباره هم بزنین.
حالا ارده و شیره رو اضافه کنین باز هم بزنین.
مخلوط آرد و بکینگ پودر که سه بار الک شده از قبل، رو اضافه کنین. قالب رو چرب کرده آرد پاشی کنین و کیک رو تو دمای 180 درجه توی فر به مدت 40_ 45 دقیقه بپزین.
یادتون باشه فر از قبل گرم شده باشه.
شیره انگور به علت اینکه خونسازه به شدت تقویت کننده است.
نوش جـــــــــان.
بعدا نوشت: من کمی شیره انگور رو کمتر ریختم باز هم شیرین بود. یک مقدارکی کمتر بریزین. البته باز بستگی به غلظت شیره داره...